Abacus cooperativa ha signat un conveni de col•laboració amb els Vilars Rurals a través del qual, entre d’altres acords, els socis i sòcies d’Abacus cooperativa i els seus treballadors tindran avantatges especials a les estades en aquests vilars.

Els Vilars Rurals són hotels en forma de poble dirigits a famílies ubicats en un entorn rural. Els hotels ofereixen activitats que transmeten valors educatius i pedagògics com el compartir, respecte, solidaritat, respecte al medi ambient, etc i tot dins una experiència de turisme rural.

Abacus cooperativa i els Vilars Rurals comparteixen objectius i valors en relació a l’educació i la cultura i és per això que han signat aquest conveni que permetrà conèixer aquesta experiència als socis i sòcies de la cooperativa i obtenir un 10 % sobre la tarifa oficial, durant temporada baixa o bé una avantatge addicional en temporada alta.

Vilars Rurals té una xarxa d’hotels a Catalunya que es poden consultar a www.vilarsrurals.com