La jornada “la nova guia G4 del Global Reporting Initiative”, organitzada per l’Obra Social la Caixa i que ha tingut lloc el passat 8 de juliol al Palau Macaya de Barcelona, ha comptat amb la participació de la vicepresidenta del Global Reporting Initiative, Nelmara Arbex, que ha explicat les principals novetats del nou estàndard G4.

La nova guia G4 per a l’elaboració de memòries posa especial èmfasi en la materialitat i en la capacitat d’adaptació a les diferents realitats de les organitzacions, tal i com ha destacat Nelmara Arbex.

La jornada, presidida pel subdirector general de CaixaBank i president de la Xarxa Espanyola del Pacte Mundial, Àngel Pes, ha comptat amb una setantena de persones. Com a cas pràctic, la gerent de Responsabilitat Social de Lavola, Judit Vila, ha explicat el procés d’identificació dels temes materials, que s’ha dut a terme amb l’objectiu d’elaborar la memòria de sostenibilitat de 2012 segons aquests principis.

L’estratègia per a la implantació de la Responsabilitat social a les organitzacions i l’elaboració de memòries de sostenibilitat són serveis que Lavola ofereix als seus clients, juntament amb d’altres productes relacionats amb el Canvi climàtic, l’Eficiència energètica i la Comunicació, entre d’altres.