La Fageda ha estrenat el mes de juliol amb un vídeo promocional dels seus gelats. Ho ha fet de la mà de dos músics de la Garrotxa, en Don (Albert Dondarza) i en Panxito (Francesc Tomàs) que han interpretat “el Xotis d’en Jaumet Xic” a les vaques de la cooperativa. En el vídeo es pot veure com les vaques frisones entren als camps plens de farratges i s’atansen als músics sense por. Al seu torn, els músics es mostren impertèrrits com sense adonar-se de la remugadora presència…

El vídeo, que a hores d’ara ha tingut 2.000 visualitzacions, es pot veure a través de Youtube

La Fageda també ha posat a disposició del públic la peça interpretada a SoundCloud
Per últim, es publica un àlbum a flickr amb el making off del vídeo en qüestió.

Com a curiositat, el Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient ha agafat el vídeo de La Fageda per dinamitzar la seva “campaña para fomentar el consumo de #leche entre la población”.