Sota el títol“La nova guia G4 del Global Reporting Initiative”, Lavola participarà com a ponent en una sessió adreçada a empreses que permetrà donar a conèixer la nova guia d’elaboració de memòries de sostenibilitat del Global Reporting Initiative (GRI), G4. La jornada tindrà lloc el dilluns, 8 de juliol al Palau Macaya de l’Obra Social ”la Caixa”.

GRI és una organització sense ànim de lucre que té la finalitat d’impulsar l’elaboració de memòries en tota mena d’organitzacions i la guia estableix els principis i els indicadors que les organitzacions poden utilitzar per mesurar i donar a conèixer l’acompliment econòmic, ambiental i social.

La jornada, adreçada a empreses que ja estiguin elaborant memòries segons GRI o que vulguin començar a fer-ho, comptarà amb la participació del sotsdirector general de Caixa Bank i president de la Red Española del Pacto Mundial, Àngel Pes; la vicepresidenta del Global Reporting Initiative, Nelmara Arbex; i el director general de Lavola, Pere Pous.

La jornada pretén donar a conèixer la nova guia, que es va presentar oficialment el passat mes de maig a Amsterdam, en el marc de la quarta edició de la Conferència del Global Reporting Initiative, i en la qual Lavola també hi va participar amb l’objectiu de conèixer les novetats del nou estàndard.  Lavola compta amb una unitat de negoci en l’àmbit de la Responsabilitat social que ofereix diversos serveis: des de l’elaboració de memòries, l’elaboració d’estratègies de Responsabilitat social, l’elaboració de plans estratègics ambientals, assessorament en legislació ambiental, esdeveniments sostenibles, entre d’altres serveis. Per a l’elaboració de memòries, es compta amb un equip pluridisciplinari que permet acompanyar els clients durant totes les fases, des de la recollida i tractament de continguts fins al disseny gràfic en diversos formats.

La jornada és gratuïta. Informació i inscripcions.