L’Ajuntament de Sant Celoni i Escola Sant Gervasi Cooperativa han signat un conveni de col·laboració per oferir en el municipi formació específica en l’àmbit de la indústria química i farmacèutica. El projecte, que duu el nom de Sant Celoni Q2, se centra segons l’alcalde Joan Castaño en “promoure la consolidació d’una oferta formativa certificable i permanent en el temps, ajustada a les necessitats de les empreses, que són el motor econòmic que han de crear ocupació, i als seus treballadors, donat que l’objectiu que ens marquem és el de millorar no només la competitivitat sinó també l’ocupabilitat de les persones en situació d’atur.”

En relació a l’acord, el President de l’Escola Sant Gervasi Cooperativa, David Cos, ha declarat que “durant els darrers mesos hem estat treballant en la definició del primer Pla Estratègic i d’un Pla Operatiu. Amb la signatura del Conveni volem escenificar aquest acord i, a partir d’aquest moment, presentar el Pla Estratègic als operadors del sector productiu i a les administracions del nostre àmbit territorial, per aconseguir un marc de confiança, complicitat, implicació i col·laboració”.