Clade ha celebrat avui a Bellaterra la seva assemblea anual on ha aprovat els comptes del grup, així com el relleu a la presidència.

L’assemblea ha aprovat els resultats del 2012 amb el manteniment estable de la xifra de negoci , 280 M€ de xifra de negoci , malgrat el context econòmic que va marcar l’activitat de l’any passat. El grup va ocupar el 2012 3.845 persones i va augmentar en un 1% els socis de treball arribant als 1589.

D’altra banda, l’assemblea de Clade ha nomenat el president executiu d’Escola Sant Gervasi (ESG), David Cos, com a nou president del grup, en substitució del president durant els últims vuit anys, Miquel Àngel Oliva

Cos compaginarà la presidència de Clade amb la d’ESG. El nomenament de David Cos se suma a la renovació de la direcció del grup, que ostenta des del febrer d’aquest any Marc Mussons. El director també compagina la seva funció al grup amb la direcció financera del Grup Cultura 03.

El nou equip dirigirà la nova etapa del grup per crear una nova estructura i model de gestió que s’adapti a les noves necessitats dels socis i de l’entorn econòmic i social actual.

L’objectiu és dotar el grup de més flexibilitat, capacitat de generació de sinergies, i possibilitar la participació en determinats projectes d’empreses externes al grup reforçant el paper de grup Clade com un espai d’intercooperació empresarial.

David Cos s’ha mostrat “satisfet d’assumir aquesta responsabilitat. Estic convençut que ara més que mai la intercooperació és la clau per avançar en el model d’empresa que defensa el grup”.

Per la seva banda, el director general d’Abacus Cooperativa i president del grup durant 8 anys, Miquel Àngel Oliva, ha esperonat el nou equip de Clade per tirar endavant els objectius del grup. “La vinculació d’ Abacus al Grup continuarà sent la mateixa i així mateix la meva ara com a conseller i per tant, estic a la disposició del nou President pel que calgui”, ha afirmat Oliva.