Grup Clade ha activat el primer Grup d’Interès Mutu (GIM) amb la celebració dijous passat d’una sessió formativa a càrrec del bufet internacional Baker&McKenzie entorn dels aspectes jurídics vinculats a la comunicació 2.0.

A la sessió hi van assistir una trentena de persones de les diferents organitzacions de Clade, així com representants de les entitats de Sinergrup (entitat que agrupa 8 organitzacions d’economia social, sense ànim de lucre, que treballen en l’atenció a col·lectius vulnerables, fonamentalment persones amb discapacitat i trastorns mentals).

D’aquesta manera, Clade ha formalitzat l’activació d’una eina estratègica que marca la nova etapa del grup buscant la intercooperació més enllà de les organitzacions membres.

La sessió va recollir amb exemples i casos recomanacions que els directors de comunicació, directors de persones i directors generals han de tenir en compte per evitar conflictes amb la gestió de persones, protecció de dades, propietat intel.lectual, dret a la imatge i l’honor,etc.

Clade està treballant en l’activació de diversos GIM que en breu es posaran en marxa.

El director de Grup Clade, Marc Mussons, s’ha mostrat molt satisfet dels resultats de l sessió i afirma “que veure tantes organitzacions juntes treballant alhora en una mateixa direcció formalitza, sens dubte, que els GIM són una eina molt potent. Poder obrir els grups de treball a organitzacions com Sinergrup ens permet enfortir relacions i detectar noves oportunitats de col.laboració”.