Lavola ha creat un espot, que es pot veure a la pàgina de Barcelona pel Medi Ambient i al Canal TMB del Metro, pensat per difondre les activitats del dia 5 de juny promogudes per l’Ajuntament de Barcelona i les entitats signants de l’Agenda 21.

Enguany, el Dia Mundial del Medi Ambient està dedicat al malbaratament alimentari i l’Ajuntament de Barcelona, juntament amb les entitats signants de l’Agenda 21, ha organitzat tot un seguit d’activitats entorn a aquest tema, que es duran a terme de l’1 al 9 de juny a la ciutat. Amb la voluntat de difondre aquestes activitats, Lavola ha realitzat un espot amb una animació gràfica que, entre d’altres elements, mostra el pa amb tomàquet com un exemple de reaprofitament alimentari.

Lavola ofereix als clients un servei de comunicació que posa la creativitat i l’eficàcia al servei de la difusió d’accions relacionades amb el medi ambient i la sensibilització ciutadana, amb formats diversos. Aquest i altres exemples de comunicació es poden trobar al portfoli de Lavola.

El dia 5 de juny és el Dia Mundial del Medi Ambient, una iniciativa promoguda pel Programa de Nacions Unides.