Dimarts es va celebrar la jornada “Arts, lletres… Iogurts!” dedicat a la cooperativa La Fageda a l’Arts Santa Mònica. Durant l’acte es van presentar els llibres El tresor de La Fageda (Comanegra, 2012) i Historia de una locura empresarial social y rentable: La Fageda, que pretenen acostar una mica més a tots els públics aquest projecte.

El primer dirigit als infants, emfatitzant els valors sobre els que es basteix aquesta cooperativa, i el segon dirigit a un públic adult i amb vocació d’internacionalitzar-ne l’experiència, i que ens explica la història de La Fageda atenent de manera especial als secrets del seu èxit.

HISTORIA DE UNA LOCURA EMPRESARIAL SOCIAL Y RENTABLE (Comanegra, 2013)

Una cooperativa. 280 treballadors, 160 dels quals amb discapacitat o malaltia mental. Vaques premiades per la seva qualitat. El millor iogurt de granja. Melmelades i gelats extraordinaris. I tot això amb rendibilitats que permeten créixer dia a dia. Com s’aconsegueix? Quines són les claus de l’èxit de la cooperativa La Fageda? Per què és un cas d’estudi en universitats de prestigi com Harvard? Aquest llibre ens permet conèixer la història de La Fageda i entendre com ha estat possible assolir l’èxit a nivell tant empresarial com social.

EL TRESOR DE LA FAGEDA (Comanegra, 2013)

Un àlbum il·lustrat dirigit al públic infantil i basat en l’experiència de la cooperativa La Fageda. Amb textos de Pep Molist i il∙lustracions de Clàudia de Puig, els més petits podran descobrir un món fantàstic, però real, basat en valors com la tolerància i el respecte. Vaques que escolten música, metges que curen iogurts, un bosc fantàstic i una pila de personatges entranyables que acompanyaran el lector a cada pàgina fins a descobrir el veritable tresor que amaga La Fageda.

Informació sobre l’acte