Suara Cooperativa ha estat present a la primera trobada de l’economia social i solidària en la Mediterrània, MedESS, que es va celebrar a Tunis entre el 2 i el 4 de maig, organitzada per Iesmed.

La cooperativa, representada per Sergi Morales i Neus López, va poder-hi generar un espai per compartir coneixement i possibilitar la cooperació dins el sector de l’economia social: cooperatives, fundacions, associacions i mútues entre països del nord i sud de la Mediterrània.

Morales, director d’Expansió de Suara, va participar al taller “El canvi d’escala de la ESS” per debatre sobre la necessitat i les diverses maneres de créixer, on va explicar-hi la fusió de Suara com a model d’èxit d’intercooperació.

A MedESS s’hi van congregar 600 participants de 12 països. En representació de Catalunya, a més de Suara, també hi van participar ABD, Encís, i la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya.