El diari digital Aravallès.cat, que gestiona Contrapunt, ha editat un diari especial amb motiu de la celebració de la fira i les festes de l’Ascensió de Granollers. La fira de Granollers és un dels principals esdeveniments econòmics del Vallès Oriental i aplega del 9 al 12 de maig uns 170 expositors de diversos sectors: automoció, gastronomia, lleure…

La publicació gratuïta, amb un tiratge de 15.000 exemplars i 32 pàgines, es distribuirà als punts de major freqüentació de Granollers (també en el mateix recinte firal) i a indrets seleccionats dels municipis de l’entorn. Aquesta és la primera vegada que l’Aravallès, el diari digital del Vallès Oriental, edita un producte en paper. L’edició electrònica compta amb entre 18.000 i 23.000 navegadors únics mensuals i un ampli seguiment en xarxes social (només a Twitter disposa d’uns 2.200 seguidors).