Del 25 al 28 de juny, la Facultat de Ciències de la Salut ofereix als estudiants de 4t d’ESO i batxillerat el taller d’orientació professional “Viu l’estiu a la nostra universitat. Em preparo per decidir el meu futur”
Els objectius d’aquest taller són apropar la universitat i la cultura universitària als estudiants de 4rt ESO i 1r batxillerat; donar a conèixer els rols professionals de les disciplines universitàries de l’àmbit de la salut; i aportar-los coneixements, habilitats i actituds bàsiques i específiques dels àmbits de la infermeria, la fisioteràpia i la nutrició humana i la dietètica. És un taller amb sessions pràctiques, anàlisi de situacions reals, entrevistes a professionals de la salut i taules rodones.

Els continguts:

1- Em conec
– El cos i la nostra postura
– Què menjo?
– Com em relaciono

2- Hàbits saludables
-Com he de moure’m
-Com he de menjar
-Com em cuido

3- Què puc fer?
– Autocura de la nostra postura
– A cuinar!
– Quan actuo?

4- Em preparo per decidir
– Entrevistes a professionals de la salut
– Blanquerna et mou

El taller tindrà lloc a la Facultat de Ciències de la Salut Blanquerna- URL (c. Padilla 326, Barcelona), del 25 al 28 de juny de 9 a 14h.

La inscripció és gratuïta. Per poder-hi participar heu d’enviar abans del 30 de maig un correu-e especificant el vostre nom i cognoms, curs i escola de procedència a: bsalutsioeinfor@blanquerna.url.edu.

Més informació