En col·laboració amb l’Ajuntament de La Llagosta, el Consell Comarcal del Vallès Oriental, la Diputació de Barcelona i el COOP57, la secció de Qualificació Professional de l’Escola impulsa l’emprenedoria en l’àmbit de les activitats físiques i esportives.

El programa, que rep el nom de Suem la Samarreta, donarà l’oportunitat a vint persones d’accedir a una formació per a desenvolupar una idea de negoci relacionada en l’àmbit de l’esport i de les activitats físiques saludables que, en el cas que tinguin un projecte viable, podran ser finançades per COOP57, una cooperativa de serveis financers.

Els interessats es poden inscriure al web www.suemlasamarreta.org. Antoni Duran, director de l’àrea de Qualificació Professional de l’Escola, destacava que “l’àmbit esportiu cada cop està més lligat amb les activitats saludables, més lligat amb l’entorn i amb l’esport ompartit amb la família i, en conseqüència, requereix de noves competències professionals que seran les que se cercaran en aquest projecte”.

El programa Suem la Samarreta es va presetar al Casal Cultural de la Llagosta el dia 9 d’abril, en un acte amb els emprenedors potencials. Al juny, la cooperativa COOP57 analitzarà els projectes i els finançarà en funció de la seva viabilitat.