L’Ajuntament de Barcelona va entregar el dijous dia 4 d’abril, per primera vegada, els premis Barcelona a l’Empresa Innovadora en Mesures de Temps i Conciliació, un guardó que vol reconèixer les empreses que aposten per la conciliació familiar i laboral dels treballadors.

Abacus cooperativa va rebre el premi en la categoria de més de cinquanta treballadors, i ho va fer per l’esforç que ha dut a terme pel que fa al consens dels horaris i torns de treball. La seva directora de recursos humans, Marta Rodríguez, va posar èmfasi en el fet que el principal capital de l’empresa són les persones i que aquesta és l’única via per a l’excel”lència professional.

L’alcalde Xavier Trias, que va presidir l’entrega, assegurà que la feina ben feta “també passa per ser capaços de conciliar la vida personal amb la vida professional”.

Més informació