Cooperativa Plana de Vic ha preparat diferents activitats i promocions entorn de Sant Jordi per projectar la vinculació dels seus productors al territori a través de la celebració d’aquesta festivitat.

Així, a partir de l’11 d’abril i fins el dia 22 d’abril, tots els clients que comprin a les botigues Plana de Vic (Barcelona, l’Ametlla del Vallès i Vic) podran utilitzar els seus tiquets de compra com a butlletes per participar en el sorteig d’un lot de productes de la terra valorat en 50 euros. Cada establiment sortejarà un lot d’aquests productes.

El sorteig es realitzarà el dia 24 d’abril a cadascuna de les botigues.

D’altra banda, el dia 23, tots els clients que realitzin compres als establiments, rebran un obsequi dissenyat especialment per celebrar Sant Jordi.

Es tracta d’un regal que suma la rosa i el llibre en un mateix concepte. La conceptualització, el disseny i la producció de l’obsequi ha anat a càrrec de l’ADFO (Associació de Disminuïts Físics d’Osona).

D’aquesta manera, Cooperativa Plana de Vic aprofita la celebració de la festivitat per promoure tant els valors de cultura i catalanitat vinculats a Sant Jordi, com per mostrar suport a entitats socials arrelades al territori, en el marc de la seva política de responsabilitat social.