Davant els canvis de la Norma de Qualitat del Iogurt que ha substituït l’obligació d’indicar la data de caducitat per la data de consum preferent, La Fageda ha garantit que, més enllà de la norma, els seus iogurts tenen garantida la màxima qualitat durant 35 dies.
Fins ara la normativa establia que els iogurts s’havien de vendre en un termini de 28 dies des de la seva fabricació.

Ara, només cal indicar la data de consum preferent.
El director de qualitat i innovació de la cooperativa, Àngel Burgos, corrobora que a banda que els iogurts són productes microbiològicament molt segurs, a La Fageda els productes se sotmeten a diferentes proves en condicions extremes de conservació: tast de producte, anàlisi físic-químic de producte i control microbiològic. D’aquesta manera, es garanteix la seguretat dels produtes i la viabilitat dels ferments làctics, tal i com requereix la Norma de Qualitat del Iogurt.

Amb la nova norma es reduirà significativament el malbaratament de iogurts que es llençaven quan encara es podien consumir.