El conseller d’Interior, Ramon Espadaler, va fer entrega ahir dimarts 2 d’abril dels 42.000 euros recaptats amb la venda de 4.300 exemplars del calendari solidari Bombers amb causa a l’Obra Social Sant Joan de Déu. Aquesta aportació permetrà reeditar la beca Bombers amb causa, que es destinarà per segon any a la doctora Isabel Iglesias, adjunta al servei de neonatologia, per donar continuïtat a la recerca en malalties greus dels infants recent nascuts.

Durant la campanya de Nadal 2012, Abacus cooperativa es va sumar a aquesta iniciativa amb la venda del calendari en els seus establiments. Amb el total dels 42.000 euros recaptats amb els calendaris, l’Obra Social Sant Joan de Déu podrà donar continuïtat a la beca Bombers amb causa de recerca en malalties infantils que permet ampliar els ajuts que s’atorguen per concurs entre els investigadors de l’Hospital Sant Joan de Déu, sota el jurat d’experts científics interns i externs a la institució.

L’acte d’entrega, al qual va assistir per part d’Abacus cooperativa Quim Sicília, cap de l’Àrea de Participació, va tenir lloc a l’Auditori Doctor Plaza de l’Hospital Sant Joan de Déu d’Esplugues.