L’Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC) ha concedit a la revista de divulgació històrica SÀPIENS el premi a la Millor Publicació de l’any, en la catorzena edició del seu certamen de premis. El jurat ha valorat la tasca de difusió històrica que fa SÀPIENS des de fa més de deu anys, i que l’ha portada a ser la revista d’història més llegida a Catalunya.

L’APPEC, que aquest any celebra el seu 30è aniversari, també ha premiat la revista Avenç en la categoria de Millor Reportatge, l’Esguard com a Millor Nova Publicació i Bonart com a Millor Editorial. D’altra banda, s’ha reconegut la tasca del periodista Manuel Cuyàs i de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.
L’acte de lliurament de premis es farà el proper 26 de març en el marc de la Nit de les Revistes, un acte que com cada any reuneix professionals vinculats al món editorial en català.