Més de 300 professionals de l’educació infantil van omplir el dissabte 2 de març el teatre municipal Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols per seguir la jornada tècnica ‘Teixint relacions’, organitzada per Suara Cooperativa.

El pedagog danès Claus Jensen fa fer la ponència central de la jornada amb el títol “Les relacions i l’ambient físic”, en què va exposar el model de les escoles bressol implantat a Dinamarca, diferenciant-lo de les experiències que coneixem al nostre país.

Dues taules rodones amb participació d’Esther Campeny, Dari Muñoz, Pilar Saus, Ethel Ubiergo, Miguel Santiago i Albert López van completar la jornada tècnica, que va rebre una bona valoració per part de les persones assistents.

La iniciativa de fer aquesta jornada tècnica va sorgir de la inquietud d’un grup de professionals de la cooperativa d’organitzar una trobada per a compartir i reflexionar al voltant de l’educació infantil.
Moments significatius de la jornada d’educació infantil ‘Teixint relacions’ organitzada per Suara Cooperativa, el dia 02/03/2013 al teatre Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols.
Gravació i edició: Francesc Gómez.