El passat 31 de gener, La Fageda va ser la protagonista del programa Crónicas de La 2 a TVE. Amb el títol, “Una fábrica con sentido”, el programa va mostrar la cooperativa com una empresa d’èxit que distribueix iogurts i productes per valor d’onze milions i mig d’euros.
El programa va destacar que durant 30 anys ha
aconseguit reconstruir la vida de moltes persones amb trastorn mental sever o capacitats diferents.

D’altra banda, La Fageda també va va ser present al programa 30 minuts del 28 de gener. El tema del reportatge, “Competir Compartint”, volia donar resposta a la pregunta “les cooperatives superen millor la crisi?”
Els exemples de diverses cooperatives i experts seleccionats per l’equip del programa van aportar dades i testimonis sobre el funcionament de les cooperatives a l’actualitat.

Vegeu els programes

Crónicas de La 2 a TVE, “Una fábrica con sentido”

30 minuts, “Competir Compartint”,