La XX Nit de l’Esport de Mollet, que s’ha celebrat el passat divendres 25 de gener al Teatre Can Gomà, ha reconegut l’esforç que l’Escola Sant Gervasi dedica a la promoció esportiva atorgant-li el premi a la millor escola.
La Nit de l’Esport se celebra com a colofó dels actes de la Festa Major de Sant Vicenç i reconeix les persones, equips o entitats de Mollet que han destacat durant l’any pels seus èxits o per la promoció que fan de l’esport. La celebració també és un espai de trobada anual entre totes les persones i entitats que promouen l’esport a la ciutat. Enguany, a més, la festa arribava a la 20a edició i es va commemorar amb un recull d’imatges destacades de totes les edicions.
El lliurament de premis va anar a càrrec del diputat d’Esports de la Diputació de Barcelona, Josep Salom; el director del Consell Català de l’Esport, Gerard Figueras; regidors de l’Ajuntament de Mollet; membres del jurat i l’alcalde de la ciutat i responsable d’Esports
de l’Ajuntament, Josep Monràs.
Val a dir, que el taekwondista Mario Escolano, exalumne de l’Escola, va ser premiat com a millor esportista masculí de l’any 2012 pel seu magnífic paper durant aquesta temporada.