Des del 5 de febrer i fins al 8 de juliol, les tres facultats de Blanquerna-Universitat Ramon Llull obren el període de sol·licitud de plaça 2013-2014 per als estudis de Grau i de Màsters universitaris.

Els estudiants que vulguin cursar els seus estudis universitaris a Blanquerna-URL: a la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport, a la Facultat de Ciències de la Salut o a la Facultat de Comunicació, podran fer la preinscripció per internet o personalment a la secretaria del centre.

Durant aquests mesos, els centres han organitzat sessions informatives dels estudis de grau per a totes les famílies que hi estiguin interessades.

També s’ha obert la preinscripció als Màsters universitaris.

Al web www.bonfutur.com s’hi poden trobar vídeos d’explicació de la metodologia Blanquerna i testimonis d’exalumnes que ja han iniciat la seva vida professional i laboral.