El Dr. Josep Gallifa, nou degà de la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna-URL

 

El Dr. Josep Gallifa i Roca és des d’avui el nou degà de la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna-URL, en substitució del Dr. Climent Giné, degà d’aquesta facultat des de l’any 2004 i que aquest any finalitzava el seu mandat. El Dr. Gallifa és doctor en Filosofia i Ciències de l’Educació per la Universitat de Barcelona. És catedràtic en Psicologia i Ciències de l’Educació a Blanquerna – Universitat Ramon Llull i investigador principal del grup de recerca “Psicologia, Persona i Context”. Ha ocupat , diferents càrrecs entre els quals destaquen: director de l’Escola de Magisteri Blanquerna; primer degà de la Facultat de Psicologia i Ciències de l’Educació Blanquerna; primer secretari general i vicerector acadèmic de la Universitat Ramon Llull, entre d’altres. També ha publicat divetsos articles científics i divulgatius.