Abacus cooperativa vol expressar la greu preocupació que ha causat l’esborrany de la Llei Orgànica de Millora de la Qualitat Educativa (LOMCE), pels greus efectes per al consolidat model educatiu català que es derivarien de la seva aprovació.

El model educatiu català, un model pedagògic reconegut i de referència internacional, és una eina provada de foment de la cohesió social i la igualtat d’oportunitats.

Abacus cooperativa, fundada l’any 1968 per pares i mares, mestres i educadors catalans, ha lluitat sempre per un ensenyament en català, plural, de qualitat i a l’abast de tothom com a pilar de d’una societat més lliure. Per això, es posa a la disposició de les organitzacions públiques i privades, i de tota la societat catalana per participar activament en la defensa del model educatiu català davant qualsevol agressió.