Cooperativa Plana de Vic ha engegat a través dels seus establiments d’alimentació una campanya promovent de cara a Nadal, la compra d’alimentació procedent d’agricultors i ramaders de la zona.

La campanya, amb l’eslògan “Tu hi guanyes, l’entorn també”, vol transmetre als consumidors el valor afegit que suposa comprar productes als establiments de la cooperativa, tenint en compte que ajuda al teixit agroramader de la comarca d’Osona.

Alhora s’incideix en la reducció de l’impacte al Medi Ambient que suposa la compra d’aquest tipus de productes, tenint en compte que tant per la singularitat dels processos de la seva fabricació, com pel fet que procedeixin de zones properes, es redueix l’impacte que ocasiona el transport.

En el marc de la campanya, s’ha potenciat els lots de Nadal per a particulars i empreses amb productes etiquetats en català, així com una campanya de xecs-regal que permet escollir l’import del xec a regalar, de manera que la persona que el rep pot anar consumint-lo de manera progressiva.

Cooperativa Plana de Vic afirma en la campanya que “el Nadal Km 0 no és res més que invertir en la nostra salut i en el nostre entorn, protegint el sector que garanteix una necessitat tan bàsica com l’alimentació. Gaudir del Nadal amb responsabilitat és possible”.