El jurat ha premiat lavola per ser una empresa que reuneix “les característiques pròpies d’una societat del coneixement avançada i pel fet que el nucli dels seus treballs va dirigit a la sostenibilitat en el seu sentit més ampli”. El premi també reconeix els serveis d’eficiència energètica per a organismes internacionals com les auditories energètiques realitzades a indústries del Marroc, el projecte per a detectar oportunitats d’eficiència energètica als països del MPC (Algèria, Egipte, Israel, Jordània, Líban, Marroc, Tunísia i Gaza), o el mateix edifici sostenible on s’ubica la seu central.

El Premi Guillem Catà s’atorga al tècnic o equip tècnic de l’àmbit de la demarcació col·legial de la Catalunya central que s’hagi distingit per la seva tasca tècnica o científica. En aquest sentit, lavola ha destacat per ser un equip amb un ampli ventall d’enginyers i llicenciats en diferents especialitats i per ser una empresa que, des de la tecno-ciència, mira a la societat del futur. El veredicte s’ha decidit per decisió unànime de la totalitat de membres del jurat.

L’acte de lliurament del premi es farà el dimarts, 4 de desembre, a la Casa de Cultura de Can Puget de Manlleu, a les 19.30h.