L’assemblea de persones sòcies de Suara va acomiadar dissabte a La Farga de L’Hospitalet la que ha estat directora general de la cooperativa des de la fusió, l’any 2008. Serrat Camps, que s’ha jubilat, va rebre un càlid reconeixement per part de tots els socis i sòcies, que van confeccionar una gran trama simbòlica per visualitzar la gran xarxa i treball en comú que suposa Suara.

Des del mes d’octubre Ricard Fernández ha assumit la Direcció General de Suara.

A l’acte hi van participar, com a persones convidades, l’Alcaldessa de L’Hospitalet de Llobregat, Núria Marín, i el Conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries, que van obrir i tancar l’assemblea, respectivament.

Unes 700 persones sòcies van assistir a l’assemblea, d’entre les prop de 900 que ja configuren el bloc societari de Suara Cooperativa.