L’Escola Sant Gervasi ha entès que el xinès és una llengua que cada vegada té més importància a nivell internacional i que és necessari incorporar-la a curt termini en els seus plans educatius.

En aquest sentit, del 29 d’octubre al 3 de novembre, el David Cos, President d’Escola Sant Gervasi, SCCL, va viatjar a la ciutat de Xiamen (província de Fijuan – República Popular Xina) conjuntament amb uns altres 61 representants d’institucions escolars i administracions de l’Estat Espanyol convidats per l’Institut Confucio, organisme que depèn del govern xinès.

L’Institut Confucio està immers en un pla a anys vista que persegueix la difusió de la llengua xinesa a tots els països del món i en aquesta ocasió el país convidat era Espanya. El viatge va consistir en una sèrie de visites a diversos centres de Primària, Secundària i Formació Professional; i en una trobada amb el Conseller d’Educació de la província de Fijuan amb l’objectiu de mostrar els mètodes i materials didàctics emprats per a l’ensenyament del xinès a més de
destacar la importància creixent a nivell internacional d’aquesta llengua.

El fet que l’Escola Sant Gervasi hagi estat una de les escollides per participar en la visita demostra la clara aposta que, una vegada més, s’ha iniciat per consolidar l’Escola Sant Gervasi com una de les capdavanteres en la innovació pedagògica al nostre país.