La plataforma europea per als professionals de l’edificació sostenible, Construction21, ha triat l’Ecoedifici com un dels casos d’estudi presents al seu portal, així com per la presentació de la iniciativa al congrés Consense d’edificació sostenible que va tenir lloc a Stuttgart el passat mes de juny.

Construction21 és una iniciativa de la Càtedra UNESCO de Cicle de Vida i Canvi Climàtic i té com a objectiu la promoció de l’edificació sostenible, juntament amb el foment de solucions innovadores i constructives que impliquin una reducció de les emissions de C02. Un dels apartats més importants de la plataforma és, doncs, la presentació dels casos d’èxit. lavola i Construction21 han signat un conveni de col·laboració.

L’Ecoedifici de lavola, certificat amb LEED en la categoria OR, és un dels 8 casos d’estudi seleccionats per la plataforma europea Construction21 de foment i promoció de l’edificació sostenible. lavola ha signat un conveni de col·laboració amb Construction21 per difondre i comunicar continguts al portal que permetin conèixer casos d’estudi d’edificis construïts a l’Estat espanyol amb una eficiència energètica acreditada i fomentar la col·laboració entre professionals del sector.

L’Ecoedifici, a més, va ser un dels més votats entre els usuaris registrats, fet que li va permetre ser un dels casos exposat a la fira d’edificació sostenible Consense, que va tenir lloc a Stuttgart el mes de juny passat, en la qual Construction21 es va presentar.