La Junta dAccionistes de l’antiga IUCT Corporation, la societat mare que va crear IUCT, ha aprovat InKemia IUCT Group com a nova denominació, amb la vista posada en la preparació de la propera entrada al Mercat Alternatiu Borsari (MAB). El canvi de nom s’ha fet per evocar al nom societari l’activitat principal del grup: la innovació en els camps de la Química i les Ciències de la Vida (in Kemia).

Durant el mes de setembre InKemia IUCT Group llançarà una nova Ronda de Finançament per a l’ampliació de capital, amb un import màxim d’1,3 milions d’euros, per reforçar la seva capacitat d’inversió, prèviament a la sortida al Mercat Alternatiu Borsari.

Durant la junta,  InKemia IUCT Group va presentar els resultats de l’exercici 2011, durant el qual ha aconseguit uns ingressos no financers de 4,8 milions d’euros, un 23% més que respecte a l’exercici anterior. Pel que fa al EBITDA, presenta un increment del 36% respecte a l’exercici anterior. Amb tot, el resultat net de l’exercici va disminuir un 13% el 2011, a causa de l’increment de les amortitzacions.

Inkemia IUCT Group disposa de tres divisions: IUCT S.A., la branca de creació i transmissió de coneixement; IUCT Emprèn SL, que promou la creació de spin-off que ajudin a impulsar empresarialment la recerca de la primera divisió; i finalment, la divisió encarregada de desenvolupar, gestionar i explotar els immobles del grup. Entre aquests hi haurà la nova seu que tenen pendent construir a Mollet del Vallès i per a la qual hi ha prevista una inversió de 6 milions d’euros.