El FC Barcelona i la Facultat de Comunicació Blanquerna-URL han signat un conveni de col·laboració per a l’organització d’un nou postgrau en periodisme esportiu -que començarà a impartir-se aquest curs 2012-2013- i per acollir el programa “Barça Cultura”.

El conveni de col·laboració s’ha signat amb la presència del vicepresident del FC Barcelona i responsable de l’àrea institucional, Carles Vilarrubí i Carrió, del degà de la Facultat de Comunicació Blanquerna, Dr. Josep Maria Carbonell, acompanyat pels periodistes Josep Lluís Micó -director del Grau de Periodisme de la Facultat de Comunicació Blanquerna- i Ramon Besa -cap d’Esports d’El País Catalunya-, directors del nou postgrau, i per Marcos García Jerez -redactor d’Esports i adjunt a la coordinació de LaTdP de Catalunya Ràdio i coordinador del nou postgrau.

Tant Carles Vilarrubí com Josep Maria Carbonell s’han felicitat per aquest acord que el vicepresident del Barça ha qualificat de “fita molt important” per a les dues institucions. Amb aquest conveni, el F.C. Barcelona es compromet a afavorir la presència de responsables, directius i col·laboradors del club a la Facultat, tant en cursos com ara aquest nou postgrau en Periodisme Esportiu com en altres actes acadèmics.

Així mateix, el conveni estableix que la Facultat de Comunicació Blanquerna acollirà en el seu auditori el programa “Barça Cultura” fins a cinc cops l’any.