El conveni preveu que les persones treballadores de Grup Clade puguin accedir als productes i serveis financers de la Caixa d’Enginyers i també d’Ingenium, la cooperativa de consumidors i usuaris a través de la qual Caixa d’Enginyers ofereix als socis i als seus familiars descomptes i ofertes a establiments d’una gran diversitat de sectors d’activitat.

Igualment, s’estableix un marc de col·laboració entre Ingenium i qualsevol de les empreses sòcies del grup. D’aquesta manera, es compartiran també iniciatives de les plataformes de serveis als socis de les dues parts: Club Clade i Club Ingenium.

Les persones treballadores de Grup Clade que vulguin entrar al Club Ingenium hauran de subscriure un títol cooperatiu i obrir un compte corrent a Caixa d’Enginyers, ambdues coses sense cost per el fet de ser sòcies o trebaballadores de les empreses del grup

Per la seva banda, les empreses del grup clade poden oferir els seus productes i serveis en condicions favorables als 110.000 socis d’Ingenium, ampliant d’aquesta manera la possibilitat d’obrir-se a nos clients i usuaris.

La primera cooperativa de Clade que ha ofertat els seus serveis ha estat Abacus Cooperativa.