El divendres 6 de juliol un grup de socis de treball de l’Escola Sant Gervasi van visitar la seu central que la Cooperativa Plana de Vic (CPV) té al centre de la capital d’Osona. La jornada va començar amb una xerrada que va oferir el senyor Josep Erra, Director General de CPV, en la qual va exposar als socis d’Escola Sant Gervasi els trets principals sobre els quals s’articula l’empresa osonenca. Tot seguit, es va visitar una de les botigues que gestiona CPV. La jornada es va acabar amb una visita al monestir romànic de Sant Pere de Casserres.

Plana de Vic és una cooperativa amb més de 40 anys d’història que es dedica a la producció de pinsos, a la comercialització de productes de l’activitat ramadera i a l’oferta de serveis veterinaris i financers als seus socis. La Cooperativa Plana de Vic és membre del grup CLADE, al qual també pertany l’Escola.
Aquesta visita a CPV està emmarcada dins del programa pel Foment del Cooperativisme que Escola Sant Gervasi impulsa des de fa dos anys. La setmana vinent un altre grup de socis visitarà la Cooperativa La Fageda a la Garrotxa.