Barcelona,- La tendència de creixement de Suara Cooperativa es va mantenir un any més durant el 2011, en què es van facturar 44.522.343 euros, un 15% més que l’any 2010 amb uns fons propis de 9.319.314 euros. L’activitat  de Suara ha crescut un 65% en els darrers quatre anys. La inversió més important feta durant el 2011 va ser la construcció d’una escola bressol a Figueres. El patrimoni net va registrar un increment de més de 3,3 milions d’euros per un augment del capital societari i un increment de reserves. La prestació de serveis es va mantenir com la principal font d’ingressos (97%) i la principal despesa es va destinar al personal (78%).

Aquest resultat econòmic en tancar l’exercici s’acompanya del creixement de Suara en altres àmbits com el nombre de llocs de treball (1.742), el nombre de persones sòcies (798), el nombre de persones ateses (25.323) repartides en 175 serveis gestionats en 17 comarques catalanes, les hores de formació (23.666) o les 970.175 hores d’atenció en Serveis d’Atenció Domiciliària (SAD).

El balanç de la gestió econòmica es va aprovar a la darrera assemblea general ordinària d’aquest juny. El mateix acte va servir per fer la renovació parcial del Consell Rector de la cooperativa, substituint quatre dels nou membres: Núria Coma, Víctor Escoda, Montserrat Pujol i Andreu Villalba completen un equip que també està integrat per Laia Bonastra, Isabel Casado, Victòria Galván, Anna Nicolau i  Miquel Moré, que segueix en el càrrec de president.

L’assemblea es va aprofitar per presentar a les persones sòcies la nova direcció general. Ricard Fernández, amb una dilatada experiència en l’empresa privada i l’administració pública, substituirà Serrat Camps a partir de la tardor, que deixa el càrrec per jubilació.

Podeu seguir l’actualitat de la cooperativa des del web www.suara.coop i descarregar-vos la Memòria de Sostenibilitat 2011 des d’aquest enllaç: http://www.suara.coop/portal/ca/Suara/Publicacions.