Abacus cooperativa i l’Agència Catalana de la Joventut del Departament de Benestar Social i Família van signar el darrer 13 de juny un conveni de col·laboració mitjançant el qual Abacus cooperativa oferirà descomptes i avantatges als titulars del Carnet Jove, que són actualment més de 500.000 joves d’entre 14 i 29 anys.

D’aquesta manera, Abacus cooperativa se suma al conjunt de més de 6.000 col·laboradors que permanentment ofereixen avantatges a aquest col·lectiu de joves mitjançant el Carnet Jove, i oferirà avantatges als seus titulars quan adquireixin productes de la cooperativa o quan utilitzin els seus serveis.

El director general de l’Agència Catalana de la Joventut, Jordi Boixadera i el president de la cooperativa, Narcís Castanyer han signat el conveni de col·laboració ahir al matí a la seu d’Abacus cooperativa. Durant l’acte institucional, els dos representants han destacat la importància que les dues entitats catalanes, amb una forta tradició i base social, hagin trobat una col·laboració conjunta per apropar la cultura i l’educació als joves.
El Carnet Jove és un servei de la Generalitat de Catalunya que des de l’any 1986 té per objectiu contribuir a millorar la qualitat de vida dels joves catalans a través de l’oferiment i la promoció de serveis, propostes i avantatges en diferents àmbits, entre els quals destaquen la cultura i la mobilitat internacional.