El conseller de Benestar Social i Família de la Generalitat, Josep Lluís Cleries, va elogiar el 14 de maig la tasca de Suara Cooperativa, coincidint amb la celebració del 25è aniversari de la Residència, Centre de Dia i Casal Trinitat Nova, que Suara gestiona des del 2011. “Vull destacar la bona feina que està fent Suara, i amb ella, com a cooperativa, tots els treballadors i treballadores, homes i dones que hi treballen, que fan també que les coses funcionin aquí”, va sentenciar.

Cleries va aprofitar el seu parlament per justificar els ajustos pressupostaris que està aplicant la Generalitat en els diversos àmbits: “Veníem d’uns darrers anys que vivíem a crèdit obert, que ho podíem fer tot encara que fos sense diners. Ara ens hem de tornar a acostumar, com ja estaven acostumades altres generacions, que fem pel que tenim. No podem estirar més el braç que la màniga”.

El president del Consell Rector de Suara, Miquel Moré, per la seva banda, es mostrava satisfet perquè la filosofia del centre honora el lema de Suara, “El primer són les persones”: “Sou propers, en aquest dia a dia, a tota la gent que viu aquí, en aquest projecte que es fa fort i ha anat creixent al llarg de tots aquests anys.

Elisabeth Luque, directora de l’equipament, va destacar l’estreta vinculació amb el barri i l’entorn, serveis i veïns, “que han facilitat que el nostre equipament participi activament en la vida de la comunitat i sigui un centre obert, conegut i respectat per tothom”.

A banda dels parlaments, l’acte va incloure un espectacle intergeneracional amb residents i un grup d’alumnes de l’institut Roger de Flor, una actuació de la coral del Casal, l’explicació d’un projecte per recollir històries de vida a partir de residents del centre i la projecció d’un videoclip rodat l’any passat en motiu del 25è aniversari.

Vídeo amb els parlaments a:
http://vimeo.com/42274966