Segons el rànquing del diari El Mundo, els graus en Logopèdia, Educació Infantil, Educació Primària i Publicitat i Relacions Públiques de Blanquerna-URL estan entre les 50 carreres millor valorades d’Espanya.

Aquesta classificació, que avalua totes les universitats públiques i privades de l’estat espanyol, recull les 50 titulacions més demanades pels estudiants el passat mes de juny i les cinc millors universitats on cursar-les.

La URL ocupa la 10a posició global (ha pujat una posició respecte l’any passat) i el 2n lloc dins de les universitats privades de tot l’estat, amb nou mencions, una més que l’any passat. Entre aquestes 9 mencions, 4 corresponen a Blanquerna amb els graus en Logopèdia, Educació Infantil, Educació Primària i Publlicitat i relacions Públiques.

Aquesta és la 12a edició del rànquing que elabora El Mundo, en el qual s’han considerat 25 criteris valoratius, repartits en tres grans apartats. El primer és un qüestionari a professors de tot Espanya (amb una ponderació del 40%); el segon apartat recull les dades de la pròpia universitat -demanda universitària, recursos humans, recursos físics, pla d’estudis, resultats i informació de context- (que suposen el 50% de la valoració final).