El director general de Cooperativa Plana de Vic, Josep Erra, participarà aquest dijous a Barcelona a la taula de debat titulada “Oportunitats i frens als productes locals”. La taula de debat s’emmarca en la jornada Oportunitats dels productes locals i regionals a la gran distribució que organitza AECOC.

L’objectiu de la taula de debat és analitzar com treballen els productes locals i regionals i quina visió en té la gran distribució. Per això, al costat de Plana de Vic hi participaran el director de desenvolupament de vendes de Carrefour, Hugo Parra, i el Director d’aliances comercials del Grupo Eroski, Gotzon Eilzburu.

La jornada també tractarà altres aspectes com l’aproximació al concepte de localitat/regionalitat i els valors associats i l’anàlisi dels conceptes a comunicar i com traslladar-los al consumidor.