Des de començaments de maig l’Escola Sant Gervasi compta amb una nova imatge corporativa. La modificació de la imatge vol servir per identificar encara més i millor l’essència del projecte pedagògic i cooperatiu. Tot l’ampli grup de persones que formen Escola Sant Gervasi continuen treballant amb entusiasme perquè aquests colors i aquestes paraules simbolitzin amb propietat el sentit veritable de la institució.

La nova marca de l’Escola Sant Gervasi s’aplicarà a totes aquelles accions que s’hi facin. L’objectiu principal que compleix la marca és comunicar i identificar els valors de l’escola.

També s’ha editat un manual amb l’objectiu de definir unes normes bàsiques a seguir per tal de transmetre la mateixa imatge corporativa a les diferents accions que es generin. El manual aporta unes normes d’ús bàsiques per tal de mantenir la coherència visual a cada una de les peces.