El dia 16 de maig, 28 empreses participaran en la 2a “Jornada CAFE Blanquerna -Empresa” que organitza la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna-URL amb l’objectiu d’acostar els estudiants del grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport (CAFE) al mercat laboral esportiu.

L’activitat central de la jornada seran els workshops, que s’han organitzat en dos torns (al matí i a la tarda), on les empreses entrevistaran els estudiants que prèviament s’hauran preseleccionat en funció dels perfils sol·licitats per part de les entitats participants. Dins del programa, a les 12.30h també s’ha previst una conferència/taller per als representants de les empreses sobre innovació i estratègia empresarial, a càrrec de Xavier Marcet, soci fundador i conseller delegat de LTC Project, i el taller per als estudiants amb el títol “22 consells per a la recerca de feina” a càrrec de Montse Sanz, orientadora professional de Porta 22 (Barcelona Activa).

La jornada tindrà lloc a l’Auditori de la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i d el’Esport Blanquerna-URL (c. Císter, 34 de Barcelona.

Podeu consultar el progama al targetó de la jornada.