Després d’anys elaborant els seus apreciats iogurts de granja en diferents sabors i gustos, ara La Fageda integra a la família el nou GREC. El Grec de La Fageda és el iogurt batut elaborat amb llet fresca de les seves vaques, sota les varietats de natural, ensucrat i gust maduixa.

Nota de tast

El Grec és un iogurt molt cremós (8,8% de nata), suau i amb un intens i genuí sabor de llet fresca que omple la boca. El seu color és blanc brillant i intens i té una textura llisa i cremosa al mateix temps. Les varietats natural i ensucrat combinen a la perfecció amb melmelades i fruita fresca!

Com tots els iogurts de La Fageda, el Grec està elaborat a la finca de Santa Pau (la Garrotxa) amb llet de les pròpies vaques, garantint tota la riquesa de la llet crua, sense necessitat d’afegir-hi ni colorants ni conservants.

Més informació

Veure fitxa del producte al web.