Clade va participar dimarts 17 d’abril al seminari organitzat per la Fundació Irla “Una nova cultura empresarial: emprenedoria i cooperació”.

El director general de Clade, Ignacio González, per una banda, i Serrat Camps, directora general de Suara Cooperativa, també membre de Clade, van prendre part a la taula rodona d’experiències empresarials, al costat del president de PIMEC de Barcelona, Víctor Campdelacreu i de Mario Sánchez, director cooperatiu d’Actel, cooperativa de 2n grau patrona de la Fundació Catalana de Cooperació.

Durant el seminari, es va constatar que cal potenciar una nova cultura empresarial que no es pot limitar a formació o incentivació de l’emprenedoria, sinó que cal fer restructuracions de la cultura empresarial en tots els àmbits.

Igulament, es va constatar que l’autoocupació serà una de les vies de sortida per resoldre les grans xifres d’atur. Algunes de les intervencions van concloure que cal fer de l’emprenedor la referència empresarial, social i política.

El seminari el va cloure el president de la Fundació Irla, Josep Huguet, i el Director General d’Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom de la Generalitat, Xavier López.