El passat novembre La Fageda va encetar un curs d’imatge personal adreçat a aquells treballadors del Centre Especial de Treball que mostressin interès en millorar alguns aspectes personals. El desenvolupament de les classes ha sigut tan enriquidor que, fins i tot, ens hem presentat a un concurs d’autoretrats!

Com treure el màxim profit d’un mateix? Com sentir-se més atractiu i en bona forma? Aquestes són només algunes de les preguntes a les quals estem intentant donar resposta a través d’aquest curs, conduït per l’Elisabet Fargas, monitora d’esplai. En les diferents sessions s’estan tractant temes com ara la higiene corporal i dental, la cura del cabell i de la pell, i també lliçons bàsiques d’estètica i maquillatge.

Arran del curs i de la seva bona acollida, vam considerar que era un bon moment per posar en pràctica els coneixements adquirits. I amb aquest motiu de fons ens hem presentat a XIV edició del premi a la Creativitat Artística Agustí de Semir-Conxa Millán, convocat per la Fundació CPB Salut Mental.

El premi, obert als ciutadans usuaris de serveis de salut mental de Catalunya, proposa per a la convocatòria del 2012 un autoretrat caracteritzat. Els candidats havien d’escollir un personatge amb el qual se sentissin identificats, estudiar la seva expressió facial i trobar la roba i els complements idonis per a una bona caracterització. La mateixa monitora s’encarregava de fer aquestes excel·lents fotos!

Feu una ullada als 14 artistes de La Fageda que s’hi han presentat! Felicitats a tots l’equip!