El Govern de la Generalitat de Catalunya ha atorgat la Creu de Sant Jordi a Blanquerna-URL en reconeixement a “la seva aportació a la comunitat educativa a partir de la fidelitat a uns valors humanistes, a un estil de mestratge i a la vocació de servei públic des de la iniciativa social. Vinculada a la Universitat Ramon Llull, incideix en àmbits com l’educació, la psicologia, l’esport, la comunicació i la salut, en els quals ha contribuït a formar bons professionals”, segons consta a la nota va fer pública el Departament de Cultura.
El Govern de la Generalitat concedeix la Creu de Sant Jordi a personalitats i entitats que s’han destacat pels seus mèrits i pels seus serveis a Catalunya en la defensa de la seva identitat o, més generalment, en el pla cívic i cultural. L’acte de lliurement dels guardons tindrà lloc el proper 20 d’abril al Palau de la Generalitat.