Barcelona / Mollet del Vallès

Les cooperatives Suara  i Escola Sant Gervasi  han creat Connecta Educació SCCL, una cooperativa de segon grau que neix amb l’objectiu de ser un operador de referència a Catalunya en la formació per als serveis d’atenció a les persones. Connecta oferirà la formació necessària per obtenir certificats de professionalitat (atenció sociosanitària a persones dependents, formació de monitors socioculturals, formació per a cuidadors de persones amb discapacitat, treballador/a familiar,etc.).

L’objectiu de la nova empresa és donar resposta a les necessitats formatives del teixit empresarial del sector d’atenció a les persones. Connecta preveu obtenir una facturació de 200.000 euros el 2012, arribar als 500.000 euros el 2013 i assolir un milió d’euros el 2014.
La Directora General de Suara, Serrat Camps, exercirà com a presidenta de Connecta, mentre que el President d’Escola Sant Gervasi, David Cos, ocuparà la vicepresidència. La direcció de Connecta Educació anirà a càrrec de Marta Garcia.
Suara és la cooperativa més gran de Catalunya en el sector d’atenció a les persones i, amb més de 1.600 professionals, dóna resposta a les necessitats d’atenció, suport, assistència i educació d’infants i joves; de famílies i de persones que requereixen suport.
Escola Sant Gervasi és una cooperativa escolar de referència en el seu sector, destacant especialment en el camp de la innovació i recerca, amb llarga tradició en diversos àmbits educatius (ensenyament reglat 3-18, estudis post-universitaris, formació contínua i ocupacional). Escola Sant Gervasi és fundadora i sòcia de referència de la biotecnològica IUCT.
Suara i Escola Sant Gervasi són membres del grup empresarial cooperatiu Clade .