La Fageda ha decidit obrir les seves portes en ocasió de la celebració dels 30 anys des de la seva creació a Olot l’any 1982. S’hi han convocat tant treballadors de la casa com amics i seguidors de la marca de iogurts i postres làctics. Ells seran els protagonistes. Els amfitrions, Cristóbal Colón, president de la cooperativa i Pep Companys, alcalde de Santa Pau, diran unes paraules de benvinguda. L’acte, que començarà a les 9h amb l’enlairament del globus cedit per Vol de Coloms, es clausurarà amb una actuació de la colla castellera olotina Els Xerrics. En la mesura que el temps ho permeti, es convidarà els assistents a pujar al globus, que romandrà agafat al terra per una corda de 30 m. Val a dir que, a hores d’ara, hi ha més de 700 persones confirmades i s’ha penjat el cartell de “complet”.