Dimarts dia 28 de febrer, a l’auditori de l’Escola Sant Gervasi, es van lliurar els II Premis Manuel Arroyo.

Els premis, convocats amb la voluntat de donar suport i impulsar projectes empresarials cooperatius de joves emprenedors i per a reconèixer i significar trajectòries personals i professionals d’excel·lència d’exalumnes de l’Escola, volen ser un estímul i un reconeixement a la voluntat de transformació, a la cooperació i a la innovació.

Els premis recullen els valors del fundador de l’Escola, en Manuel Arroyo: impulsor de projectes cooperatius i innovadors en àmbits com l’educació, l’empresa o la solidaritat.

En aquesta segona edició els guardons, lliurats pel Director General d’Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Xavier López; el President de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya, el Sr. Perfecto Alonso; el Gerent del Grup Integral, el Sr. Marià Moreno; i la Directora General de Suara Cooperativa i Vicepresidenta del grup CLADE, la Sra. Serrat Camps, van recaure a l’empresa CLARABOIA AUDIOVISUAL, SCCL, una cooperativa dedicada a la producció, realització i desenvolupament audiovisual i multimèdia. Claraboia ofereix serveis a tot tipus d’empreses i institucions, i posa especial èmfasi en el desenvolupament de projectes audiovisuals al servei d’entitats d’Economia Social o del Tercer Sector.

La guanyadora en la categoria d’exalumnes ha estat, enguany, la Laia Mayol Toll, exalumne d’Escola Sant Gervasi de la promoció del 1998, doctora en lingüística per la Universitat de Pennsylvania i investigadora postdoctoral al Departament de Traducció i Ciències del Llenguatge de la Universitat Pompeu Fabra, on combina tasques de docència i recerca.

L’acte de lliurament dels premis va comptar amb la presència del músic Manel Casanova i del rapsode Máximo Sancho, que van interpretar i recitar melodies i poemes creats per a l’ocasió, i amb les autoritats polítiques del municipi de Mollet i de la Direcció General de Cooperativisme, així com dels responsables de les principals cooperatives catalanes.