El dia 28 de febrer, en un acte a l’auditori de l’Escola Sant Gervasi, es lliuraran els II Premis Manuel Arroyo per a joves emprenedors de l’economia cooperativa i per a exalumnes de l’Escola Sant Gervasi.

Els Premis han estat convocats per donar suport i impulsar projectes empresarials cooperatius de joves emprenedors, i per a reconèixer i significar trajectòries personals i professionals d’excel·lència.

La convocatòria, adreçada a joves d’entre 18 i 35 anys, que vulguin iniciar o estiguin iniciant projectes empresarials sota el model cooperatiu, ha rebut candidatures de tot el territori català i de sectors econòmics molt diversos, de les quals el jurat ha seleccionat tres empreses com a finalistes de l’edició d’enguany que es faran públics en breu al web.

L’acte de lliurament dels premis, que es realitzarà el dimarts 28 de febrer, serà presentat pel periodista de TV3 i exalumne de l’Escola, Jordi Fandiño, i comptarà amb la presència de les autoritats polítiques del municipi de Mollet i de la Direcció General d’Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom, així com dels responsables de les principals cooperatives catalanes.