El nou plantejament visual de les botigues pretén transmetre en primer lloc el valor cooperatiu de l’origen dels productes, el fet que provenen dels propis socis de la Cooperativa Plana de Vic, o d’altres cooperatives, i són artesans; també es vol deixar clar que no hi ha intermediaris en la seva comercialització i es facilita al consumidor una alimentació directa del productor.

Aquest valor diferencial es comunicarà a través d’un mural d’entrada on es mostren imatges dels agricultors i ramaders de la Cooperativa, que es van unir per aconseguir pagar millors preus als productors de la Plana de Vic, i també imatges d’aquesta terra, de fires i mercats, que compta amb una llarga tradició agro-ramadera.

Plana de Vic també vol comunicar que són botigues especialitzades en productes alimentaris frescos, sobretot carn, elaborats de creació pròpia, embotits i derivats làctics, de marca pròpia i que ofereixen seguretat i confiança. Les línies estratègiques de productes es mostraran a través d’estructures centrals amb fotos i també a través de la separació de les diferents seccions de la botiga amb icones figuratives.

Finalment les botigues Plana de Vic dibuixaran la sensació d’estar enmig d’un camp fresc amb el cel blau, a través de la vinilació dels pilars i de les parets que envolten les botigues.

El procés de canvi d’imatge començarà a la botiga de l’Ametlla del Vallès, situada al Centre Comercial Sant Jordi, continuarà amb la botiga de Barcelona ubicada al C/ Còrsega, 551 i finalitzarà amb la botiga de Vic, que es troba a la Rambla Hospital, 42.