Des de gener, CONTRAPUNT SCCL ha assumit la gestió del diari comarcal aravallès.cat, amb el suport tecnològic de l’empresa Tirabol. AraVallès.cat, el primer diari íntegrament digital del Vallès Oriental en actiu, i CONTRAPUNT, editora del setmanari homònim de Mollet i el Baix Vallès, i de la seva versió digital, han decidit sumar esforços per consolidar-se com a referent informatiu a la comarca.

AraVallès.cat va néixer l’agost de 2009 i compta amb més de 2.000 lectors diaris consolidats, un miler de seguidors a Twitter, més de 1.700 a Facebook i una esfera de 100 blocaires de la comarca.

Contrapunt celebra enguany el 10è aniversari com a mitjà de referència del Baix Vallès amb 23.000 lectors per edició en paper i una versió digital nascuda el 2008 amb més de 14.000 visites mensuals i que compta amb més de 7.000 seguidors a les xarxes socials.L’editora baixvallesana, premi Tasis-Torrent a la millor publicació local i comarcal 2005, forma part del Grup Cultura 03, empresa impulsora de l’Ara.cat, el portal líder en català, amb un milió de navegadors únics al mes.

Tirabol Produccions, i Contrapunt SCCL han acordat compartir continguts i redacció per donar un nou impuls a les dues capçaleres. Joan Camp, de Tirabol, ha assegurat que “l’entesa és una satisfacció perquè suposa sumar sinergies amb una empresa del territori que ha demostrat una solvència contrastada en la comunicació a la comarca”.

Per part de Contrapunt, Montse Eras, que assumirà la direcció del diari digital, ha destacat la bona implantació d’AraVallès.cat al territori i la idoneïtat “d’una aliança que ens permet, per una banda, expandir-nos arreu de la comarca, i per una altra, compartir coneixements amb una empresa amb una àmplia experiència a la xarxa”. Montse Eras és màster en Gestió Cultural i en els darrers set anys ha estat cap de redacció de Contrapunt Diari de Mollet i Baix Vallès.Va començar a treballar a la comarca a mitjan dels 90 a Vilaweb Granollers, el digital pioner del Vallès Oriental. Ha estat també corresponsal comarcal de diversos mitjans generalistes (COM Ràdio, RNE, Avui) i, ja a Contrapunt, n’ha impulsat la versió digital.